Planlegger du å få din egen brasilianer en dag, er det bare å ringe, så kan du reservere en fremtidig valp, vi har flere kull planlagt fra 2022🙂

 

Våre hunder har vist seg å avle frem barn som er utpreget sosiale, glade, trivelige og snille valper som går meget godt overens med alt i en storfamilie.

Vi legger vekt på behandle hundene så de blir trygge, stødige hunder. Valpene våre blir født i stuen der de er de 6 første ukene, før de flytter ut i stallen der det er mer liv og røre, med alle lyder og bevegelser som hører en barnefamilie og et stallmiljø til, og blir løftet på, kost med, lekt med, og får springe løse med hundeflokken. De får sine første kjøreturer med mamma, og vi sender de fra oss en masse gode sosiale erfaringer!

 

Vi bruker teknikken som kalles bio sensor/supergod program.

Det ble utviklet av det amerikanske militæret på 70 tallet, og det er fremdeles i bruk!

Her hva de sier om metoden:

 

Bio-Sensory Training for Dogs improves the development of the puppy’s neurological systems by early stimulation and stress. Five benefits have been observed in dogs that were exposed to the Bio Sensor stimulation exercises:
– Improved cardiac performance
– Stronger heartbeats
– Stronger adrenal glands
– More tolerance to stress and stressful situations
– Greater resistance to disease

Det er en spesiell håndtering som gjør valpene friskere og sterkere til å mestre utfordringer resten av sitt voksne liv.

 

Det er tross alt gemyttet som faktisk teller når du får ditt nye familiemedlem hjem!

Vi har noen krav til deg som valpekjøper. Du må ha tid til hunden, du er klar over at en valp er mye arbeid, det er vasking av matter og opp midt på natten i flere uker før valpen er renslig, du må være konsekvent og være mottagelig for tips og råd om valper. Og det viktigste, du må være sikker på at ingen rundt deg er hyperallergisk! Jeg er den første du ringer til hvis det skjærer seg med valpen, og du godtar å signere en kontrakt der du bekrefter at du er opplyst om valpestell, potensielle problemer og sykdommer.

Brasilianeren er en frisk og sterk rase, men ting kan skje. Derfor har jeg også avlsforsikring på tispen, som medfølger valpen din til den er 5 år, som gjelder for uforutsette sykdommer.

Jeg forbeholder meg også retten å kunne bruke våre valper èn gang i vårt oppdrett, hvis valpen viser seg å ha et stort potensiale. Denne regelen høres kanskje merkelig ut, men så lenge avlsmaterialet i Norge enda er så lite, vil jeg beholde denne retten for å kunne ha tilgang til gode avlsdyr, men du blir selvsagt godt kompansert. Hver god hund teller.

Et depositum betales. Dette for å sikre både oss og deg som kjøper at vi har en avtale. Det betales ikke tilbake dersom du trekker deg, det er ditt tap, og vi må finne nye kjøpere. 

Markedet er blitt helt vilt, og med et depositum håper vi at useriøse kjøpere holder seg unna, og du er sikret din plass i køen.

 

Våre valper blir levert en valpepakke som inneholder en forbøtte med en sekk med samme foret som de blir foret med her hjemme, leke, pledd med mammas lukt, halsbånd, snacks, smaksprøver og noen andre overraskelser. 

 

Straks du har fått tildelt en valp, så har du oss å lene deg på, vi er tilgjengelige på telefon til alle slags spørsmål, og vi har stor suksess med våre egne sider til kullene på facebook. Der legger vi ut bilder og videoer av valpene, der blir all informasjon og oppdateringer lagt ut, og etter valpene kommer til sine nye hjem, fortsetter vi å legge ut tips og råd og det kommer stadig skrytebilder av valpene, og det er kjempekoselig!

Ellers anbefaler jeg alle kjøperne om å melde seg på valpekurs, og forsikre valpen hos agria før de henter valpene. Jeg bruker Agria, og valpene blir registrert i NKK, og jeg følger deres retningslinjer i alt som har med oppdrett og kjøp og salg å gjøre, og bruker deres kjøpeavtale.

 

 

FORVERT:

 

 

Vi er på jakt etter en forvert til en av våre fremtidige valper.

Er du en ansvarlig voksen, med interesse for rasen, har et ønske om å en dag eie en selv, men kanskje ikke kjøpe en riktig enda?

Da har vi et tilbud til deg:

Vi eier valpen, du har den hjemme, har den som din, og du overtar eierskapet når en av tre betingelser er oppfylt, at hunden har fått et bestemt antall kull, oppnådd en bestemt alder, eller blir tatt ut av avl av andre grunner.

Vi bruker NKK sin forvertsavtalekontrakt som utgangspunkt.

Har noen kriterier og det er at du bor innen rimelig nærhet. (Men klart, er du en som tar hunden på utstillinger kan du bo lengre unna)

Du må ha noe erfaring med hunder fra før. Du må være villig til å trene den litt til utstilling, det vil i korte trekk si at du trener noe på å trave pent i sirkel, og stå pent på bord. 

Vi henter hunden i ny og ne og tar den med på utstillinger, hvis ikke du ønsker å gjøre det selv. 

Du får så mye hjelp og oppfølgning som du selv føler du trenger, og når det er tid for valper, henter jeg tispen hjem så hun får valpene her, med mindre du har litt erfaring, og et sterkt ønske om å ha valpene hjemme selv, da blir du kompansert for jobben.

 

Er dette interessant og du har lyst til dette samarbeidet, ta kontakt.

D kullet

Vårt januarkull 2022, det fjerde i vår kennel.

 

Vi fikk én valp i oktober, men i dette kullet ble de fler😊

5 gutter, og siden Diesel også er far til disse, heter de:

 

Marco

Havgrim

Linde-lou

Mikael

Alexander.

B Kullet.

Disse peningene fikk vi 30 juli 2021.

 

6 jenter og 4 gutter.

Som sine søsken fikk også disse isfolk-navn:

Ingrid

Ulvehedin

Sølve

Ulvehedin

Anna Maria

Liv Hanna

Henning

Sinsew

Shira

Sunniva

Første kull.

VI fikk i juli 2020 8 små.

5 tisper og 3 hanner.

De fikk navn etter karakterer tidenes bokserie, skrevet av Margit Sandemo;
Sagaen om Isfolket! 

Tengel

Silje

Villemo

Dominic

Heike

Saga

Irmelin

Sol Angelica